Padeltraining

Bij TVV is het ook mogelijk om trainingen voor padel te volgen. Deze trainingen worden verzorgd door Sport Events. Het wordt aanbevolen zeker trainingen voor padel te volgen. Zowel voor de beginnende als de gevorderde tennisser/speler zijn lessen over technische en tactische vaardigheden uiterst leerzaam. De trainingscyclus voor padel bestaat met ingang van 2021 uit 8 lessen.

Sport Events heeft in overleg met het bestuur een trainingsaanbod samengesteld. De padeltraining wordt verzorgd door de trainers Martijn en Marcel. Afhankelijk van het aantal leden dat padeltraining neemt zal het aanbod van lestijden/momenten eventueel worden verruimd.

De padeltraining is exclusief voor leden van TVV. De eerstvolgende padeltraining cyclus wordt verzorgd in de periode 4 januari (week 1) tot en met 7 maart 2021 (week 9).

Let op: Als gevolg van de COVID-19 beperkingen is het nog onzeker of de lessen door kunnen gaan en in welke vorm.
Met de huidige maatregelen zal er de eerste 2 weken lessen voor 2 personen (week 1: personen A en B, week 2: personen C en D) worden gegeven en daarna de reguliere lessen met 4 personen. Tijdens de training met 2 personen krijg je uiteraard intensiever begeleiding van de trainer.

Het trainingsaanbod voor onze leden is:

Groepsgrootte Duur Cyclus Prijs per persoon
4 senioren 60 minuten 8 lessen € 110,00
2 senioren       60 minuten    8 lessen    € 220,00
1 senior (privé les) 60 minuten    1 les    € 50,00
4 junioren    60 minuten    8 lessen    € 110,00

op de volgende dagen / tijden:

Junioren Senioren
Maandag - -
Dinsdag    15:00 - 19:00 uur 18:00 - 23:00 uur
Woensdag 15:00 - 19:00 uur 18:00 - 22:00 uur
Donderdag 15:00 - 19:00 uur 18:00 - 22:00 uur
Vrijdag - -
Zaterdag  - -
Zondag 09:00 - 14:00 uur 09:00 - 14:00 uur

Inschrijven voor padeltraining gaat snel en eenvoudig! Om je goed op weg te helpen is voor het inschrijven via de website van Sport Events een handleiding gemaakt (zie onder). Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je kan inschrijven en mocht je vragen hebben bij het inschrijven kan je telefonische ondersteuning krijgen. Neem hiertoe contact op met Robin van Sport Events via 06-15181425.

Sport Events werkt met een gepersonaliseerde website, te weten yourtennis.nl*. Heb je je nog niet eerder ingeschreven via yourtennis.nl dan moet je eenmalig je inloggegevens aanmaken (één account per gezin volstaat) om vervolgens je te kunnen inschrijven. Het voordeel hiervan is dat je op je gepersonaliseerde pagina kan zien wat je lesrooster is en daarnaast worden je e-mailadres en mobiele telefoonnummer gebruikt voor de communicatie naar jou toe. Mocht bijvoorbeeld een les uitvallen door slechte weersomstandigheden of ziekte dan zal het achterliggende systeem je tijdig op de hoogte stellen. Het lesgeld wordt geind via een automatische incasso, maar wordt pas afgeschreven als je geplaatst bent in je lesgroep en al enkele lessen hebt gevolgd. Klik hier om je in te schrijven.

De inschrijving sluit op 30-12-2020

Heb je vragen stuur dan een mail naar padeltrainer@tv-valkenswaard.nl.

Wil jij (ook) tennistrainingen volgen? Klik dan hier.

Padeltraining maakt geen onderdeel uit van het Jeugd Totaalpakket. Wil je (ook) padeltraining dan moet jij je hiervoor expliciet en apart inschrijven via bovenstaande link.

*) Het online programma Yourtennis wordt door meer dan 60 verenigingen en tennisscholen gebruikt. Yourtennis respecteert de privacy van onze leden die gebruik maken van hun site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld (zie hun privacy beleid).

Downloads: